Sylli Beads Designs

 

 

Sylli collection Sylvia Best van Sylli Beads heeft een exclusieve sieradencollectie ontworpen voor het bekende sieradenmerk Behave Sieraden. De unieke designs van de Sylli collection worden sinds juni 2009 via Behave Sieraden in binnen- en buitenland verkocht.

   

Paul van de Vijver van Behave Sieraden en Sylvia Best van Sylli Beads

 

Exclusive collection Sylvia Best ontwerpt en creŽert sieraden en mode-accessoires. Ieder sieraad is uniek en handgemaakt. Alle sieraden worden gesierd door een eigen 'Sylli' merklabeltje.

Sylli Beads ontwerpt ook exclusieve sieradencollecties voor diverse kledingwinkels. Met een nieuwe outfit en mooie bijpassende sieraden als finishing touch creŽren de dames een unieke eigen stijl.

 

Jewellicious Designs Tijdens een designgesprek kun je samen met Sylvia sieraden (en ook bruidssieraden) en mode-accessoires ontwerpen. De sieraden van je dromen worden vervolgens geheel naar wens gecreŽerd, voor meer info: www.sylviabest.nl.

 

 

Verkooppunten De sieraden en mode-accessoires worden via verschillende verkooppunten en via bol.com verkocht. Voor meer informatie over de voorwaarden om verkooppunt te worden, kun je contact opnemen met Sylvia Best.

Sylvia werkt graag mee aan leuke acties, zoals een lezersactie in een glossy magazine of sieradendesigns op verzoek.

 

 

Meer info:

Sylvia Best

e-mail: sylvia@syllibeads.nl & www.sylviabest.nl

 

tel.: 0182-634712

mobiel: 06-24262432

 

                                                                 

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Home