Beads & Jewels

Sieraden:  

De sieraden van Sylli Beads worden door Sylvia Best ontworpen en gecreŽerd. Alle sieraden zijn uniek en handgemaakt en door het toepassen van vele verschillende stijlen en technieken zijn de ontwerpen steeds weer opvallend en vernieuwend. Alle sieraden worden gesierd door een eigen 'Sylli' merklabeltje.

       0/

Mode-accessoires:  

Sylli Beads heeft een grote collectie handgemaakte strass-ringen, horloges, sleutelhangers, bag charms, mobielhangertjes en van kleine tot grote oorbellen. Ook zijn er diverse mooie riemen te koop.

            

foto's: Peter Hol Vakfotografie -> www.fotostudiohol.nl

Sieradenparty:  

Dol op sieraden, maar geen tijd of creativiteit om ze zelf te maken? De Sieradenparty van Sylli Beads kan bij je thuis georganiseerd worden voor minimaal 12 dames, zodat je met vriendinnen, collegaís, zussen en (schoon)moeder tijdens een gezellige avond een keuze kunt maken uit de uitgebreide collectie sieraden. Naast de kettingen, armbanden, oorbellen en mode-accessoires zijn er ook volop horloges, strass-ringen, haarspeldjes, kraaltjespennen en girls sieraadjes verkrijgbaar.

            

   

 

Presentatie 'Pretty Princess' collection:  

Op donderdag 27 september 2007 presenteerde Sylli Beads bij dameskledingzaak Deftig & Heftig in Waddinxveen haar nieuwe najaarscollectie, the 'Pretty Princess' collection. Het enthousiaste publiek kon shoppen voor een prachtige nieuwe outfit uit de nieuwste kledingcollectie met mooie bijpassende sieraden. De heerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door De Gouwe Dis uit Waddinxveen. Ook dit jaar was de presentatie een groot succes!

                   

foto's: www.fotostudiohol.nl

 

Presentatie 'Fall in Love' collection:  

Op donderdag 21 september 2006 presenteerde Sylli Beads in Het Trefpunt in Waddinxveen haar najaarscollectie, the 'Fall in Love' collection. Er zijn vele dames en ook heren een kijkje komen nemen, de reacties waren heel enthousiast en de sieradenverkoop was overweldigend!

         

 

Meer info? Stuur dan s.v.p. een mailtje naar sylvia@syllibeads.nl met je adres en telefoonnummer, dan neemt Sylvia contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0182-634712 of 06-24262432.

    Home