Beautiful Bride

Sylli Beads heeft voor vele bruidjes prachtige bruidssieraden mogen ontwerpen.

 

 

Voor bruid Leonie heeft Sylli Beads bruidssieraden ontworpen, waar prachtige roze kralen van haar Oma in verwerkt zijn.

     

Bruid Marieke heeft samen met Sylli Beads bruidssieraden met pareltjes ontworpen, die perfect bij haar bruidsjurk pasten.

             

Bruid Laura is getrouwd in een prachtige rode bruidsjurk, waar Sylli Beads mooie bijpassende sieraden voor heeft ontworpen.

Voor de meest romantische dag van je leven kun je geheel naar eigen wens samen met Sylvia schitterende bruidssieraden en bijbehorende accessoires ontwerpen en laten creren, zodat je er werkelijk schitterend uit zult zien! 

            

foto's: Peter Hol Vakfotografie -> www.fotostudiohol.nl

Voor de bruidsmeisjes kunnen bijpassende sieraadjes worden gemaakt, zoals een kettinkje, armbandje, oorbelletjes en haarsieraadjes.

               

 

Vrijgezellenfeestje

Voor een schitterend vrijgezellenfeestje kun je ook bij Sylli Beads terecht. Verras de aanstaande bruid met een gezellige middag of avond "Bruidssieraden" maken. Aangezien alle vriendinnen er ook prachtig uit willen zien op de bruiloft, maken zij natuurlijk ook een mooi sieraad. Het vrijgezellenfeestje kan bij je thuis of op locatie aan minimaal 8 dames gegeven worden. Meer info: zie Workshops Sieraden maken.

Schitterende tip: een Sieradenworkshop & High Tea arrangement bij Restaurant Thuis in Waddinxveen!

Tijdens een heerlijke, gezellige en creatieve middag "Bruidssieraden" maken met vooraf of aansluitend een High Tea zullen jullie genieten van een schitterend feestje!

Meer info? Stuur dan s.v.p. een mailtje naar sylvia@syllibeads.nl met je adres en telefoonnummer, dan neemt Sylvia contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0182-634712 of 06-24262432.

 

Love & Marriage beurs   

In februari 2006 werd de Love & Marriage beurs georganiseerd in Rijswijk (ZH). D beurs om alles voor je bruiloft te vinden: bruidsmode, bruidskapsels, bruids make-up, drukwerk, fotografie, trouwlocaties, bruidsboeketten, limousines, huwelijkreizen, trouwringen en bruidssieraden! Deze beurs was al een feestje op zich, je kon er kijken, passen, voelen en proeven. Sylli Beads was er ook aanwezig met een schitterende collectie bruidssieraden & accessoires.

Wedding Weekend     

In september 2005 werd in het Zuiderpark in Den Haag het Wedding Weekend door Parque Events georganiseerd. Sylli Beads was ook aanwezig met een collectie bruidssieraden. De prachtige modellen Kirsten, Yvonne, Ingrid en Anne-Marie showden een aantal schitterende bruidssieraden op de catwalk tijdens de modeshow.

                  

           

Voor nog veel meer leuke en interessante info over trouwen kun je kijken op www.trouwen-bruiloft.nl.

   

Home