Sylli Beads in de media

Sylli Beads bestaat 10 jaar! 

In januari 2013 viert Sylli Beads haar 10-jarig bestaan! En dat wordt gevierd met de verhuizing naar een nieuw huis met een prachtig sieradenatelier in project Plasrode in Waddinxveen in januari. Op zaterdag 2 februari aanstaande wordt een feestelijk Open Huis gegeven van 14.00 tot 18.00 uur. Sylli Beads viert vervolgens het hele jaar feest met de Feest Fair in februari (zie hieronder) en uiteraard iedere maand een sieradenworkshop, waarbij de cursisten kans maken op schitterende cadeaus!

 

Feest Fair

Groot feest op zondag 10 februari 2013, want dan wordt de Feest Fair georganiseerd Zegerplaza & Wiebel Biebel in Alphen a/d Rijn! Tijdens dit geweldige evenement kun je inspiratie opdoen voor  allerlei soorten feesten, zoals een bruiloft, een kraamfeest, een bedrijfsfeest of een fantastisch themafeest. Er worden ook diverse (kinder)workshops gegeven op de 1e etage bij Wiebel Biebel, o.a. cupcakes versieren, decopatchen, krimpie dimpie en sieraden maken. Voor meer info en deelname: http://feestfair.nl/mobilesite

Feest Fair 10 02 2013

Zoontje van Sylvia Best in tv-commercial

Hart van Holland - Waddinxveen 14/04/2010 De driejarige Jim, zoon van sieradenontwerpster Sylvia Best, heeft onlangs zijn eerste tv-commercial opgenomen. In de reclame van een bouwmarkt is te zien hoe de kleine Jim een 'duik' wil nemen in bad.

http://praxis.nl/acties/praxis_op_tv -> klik op commercial badkamer

 

Sylli Beads ontwerpt sieradencollectie voor Kinderkleding.nl

Speciaal voor de online shop Kinderkleding.nl heeft Sylli Beads een sieradencollectie ontworpen, die mooi combineert met de nieuwe voorjaarscollectie vrolijke en stoere kleding voor boys en hippe en schattige outfits voor de girls. Ook kunnen er sleutelhangers op naam besteld worden in verschillende stijlen en kleurencombinaties. In het nieuwste Glans Magazine met als thema zwart-wit, staat geheel bijpassend een mooie sleutelhanger van Sylli Beads afgebeeld.

   

Vrouw & Busyness Groene Hart - beurs Vrouw in Bedrijf

De netwerkvereniging Vrouw & Busyness Groene Hart organiseerde op 8 oktober jl. de beurs 'Vrouw in Bedrijf' in Reeuwijk, met als thema: deskundigheid vind je gewoon in de buurt. Maar liefst 35 onderneemsters presenteerden vol enthousiasme hun bedrijf en er werden ook diverse workshops en lezingen gegeven aan het publiek. Sylvia Best van Sylli Beads was als bestuurslid van Vrouw & Busyness Groene Hart uiteraard ook aanwezig met haar sieradenpresentatie.

Passage Fashion Week in Waddinxveen

Na New York, Londen, Parijs en Amsterdam heeft inmiddels ook Waddinxveen zijn eigen Fashion Week(end).  De diverse modezaken in het winkelcentrum de Passage showden op zaterdag 26 september jl. hun nieuwe najaars- en wintercollecties van 2009. De presentatie van het geslaagde evenement werd verzorgd door Laura Vlasblom. Sylli Beads heeft sieraden ontworpen voor de nieuwe kledingcollecties van modezaken La Mer, Dabasto en Greenfield.

                       

 

Sylvia Best bij Het Beste Idee van Nederland

In april jl. heeft Sylvia Best van Sylli Beads haar beste idee gepresenteerd aan de jury van het SBS 6 tv-programma Het Beste Idee van Nederland. Van de 6.412 aanmeldingen is zij is na de selectieprocedure, de 1e en 2e voorronde overgebleven bij de laatste 300 kandidaten met haar beste idee: de 'LED it rain umbrella'. Helaas is haar idee niet doorgegaan naar de halve finales, want er blijkt al een soortgelijk octrooi te bestaan. In de 5e aflevering op 19 september jl. was Sylvia samen met haar man Ron (hij heeft zijn idee het digitale spandoek 'Express Yourself' gepresenteerd) bij SBS 6 te zien: http://www.sbs6.nl/web/show/id=541661/langid=43  -> minuut 24.30 (eerst verschijnt er tweemaal reclame).

 

Sylli Beads bij Trendhopper

Tijdens de 10 daverende dagen bij Trendhopper in Gouda, van 16 t/m 25 oktober 2008, stonden er diverse paspoppen met prachtige gestylde outfits van dameskledingzaak Deftig & Heftig en sieraden van Sylli Beads in de winkel. Zo kon het winkelend publiek zien dat 'de dames' met hun mooie modieuze outfits prima passen in de nieuwste interieurs van Trendhopper. Tijdens de oktober woonmaand had Trendhopper '10 dagen trendy producten tegen daverende prijzen'.

                       

Sylvia Best bij Het Beste Idee van Nederland

Op zaterdag 13 september 2008 was Sylvia Best van Sylli Beads te zien in het tv-programma Het Beste Idee van Nederland op SBS 6. Zij presenteerde de Sieradenspiegel: een hangend spiegelkastje, waarin alle sieraden en mode-accessoires overzichtelijk, functioneel, ruimtebesparend, stofvrij en kindvriendelijk opgehangen kunnen worden. De jury vond haar idee prima gepresenteerd, maar helaas niet het allerbeste idee van Nederland. Jammer, want het is in de praktijk best een goed idee ......

Sylli Beads presentatie najaarscollectie Beautifall

De presentatie van de nieuwe sieradencollectie Beautifall van Sylli Beads op donderdag 2 oktober 2008 werd groots gevierd, samen met de enthousiaste Waddinxveense onderneemsters van dameskledingzaak Deftig & Heftig, Restaurant de Gouwe Dis, Nagelstudio Alexandra's Passion4Nails en Kokkeler Bloemen werd er een prachtige presentatie georganiseerd.

             

             

Byoux Etcetera

In de Byoux Etcetera van augustus 2008 stond in de rubriek 'What's new' de aankondiging van de nieuwe najaarscollectie Beautifall van Sylli Beads op donderdag 2 oktober 2008 bij dameskledingzaak Deftig & Heftig in Waddinxveen. Byoux Etcetera is hét vakblad voor de detailhandel in mode-accessoires en byoux en verschijnt eens per kwartaal.

   

In de Byoux Etcetera van mei 2008 stond in de rubriek 'Byoux Etcetera was erbij' een artikel met foto's van de presentatie van de voorjaarscollectie Steengoed! van Sylli Beads.

          Byoux Etcetera front mei 2008   Byoux Etcetera Sylli Beads mei 2008   Byoux Etcetera Sylli Beads close-up mei 2008

Dag van Mode & Schoonheid

Acht enthousiaste onderneemsters uit de regio Gouda organiseerden op 19 april 2008 de Dag van Mode & Schoonheid in de Agnietenkapel in Gouda. Er stond een groot podium voor de entree, waar diverse demonstraties en modeshows gegeven werden en alle deelnemende bedrijven hadden een speciale aanbieding tijdens deze prachtige dag: Aphrodite Schoonheidssalon, Colours of your Heart (kleur- en stijladviezen), Robo Kappers, Schoonheidsinstituut Xenia, Sylli Beads, Trendy Nails City, Versus Women's Sportsclub en Vitamin Store.

Sylli Beads in het AD!

Op donderdag 3 april 2008 stond Sylli Beads in het AD! Het is een geweldig interview waarin Sylvia Best enthousiast vertelt over het ontstaan van haar onderneming en alle zakelijke hoogtepunten gedurende de afgelopen 5 jaar. En ook de toekomst ziet er rooskleurig uit ..... Sylli Beads in het AD!

Presentatie Voorjaarscollectie Steengoed!

Sylli Beads presenteerde na twee succesvolle najaarscollecties dit jaar voor het eerst een voorjaarscollectie op donderdag 20 maart 2008. De presentatie van de unieke handgemaakte sieradencollectie Steengoed! vond plaats bij dameskledingzaak Deftig & Heftig in Waddinxveen. De nieuwe voorjaarscollectie is prachtig te combineren met de nieuwste kledingcollectie! Restaurant de Gouwe Dis in Waddinxveen trakteerde alle enthousiaste aanwezigen op heerlijke hapjes en drankjes en bloemen- en plantencentrum Verkleij in Waddinxveen zorgde voor een fleurige binnenkomst. Tijdens de presentatie was er een prijsvraag, waarbij er een heerlijke hot stone massage gewonnen kon worden, verzorgd door Schoonheidsinstituut Xenia in Gouda.

           

Sylli Beads bestaat 5 jaar!

Als klein meisje wilde Sylvia Best dolgraag een glitter en glamour prinsesje worden. Inmiddels is haar droom uitgekomen en ontwerpt ze dagelijks binnen haar bedrijf Sylli Beads unieke handgemaakte sieraden en mode-accessoires. In januari 2008 bestond Sylli Beads 5 jaar en dat werd gevierd met prachtige jubileumacties en jubileumkortingen bij boeking van een sieradenparty en workshops sieraden maken. Sylli Beads heeft vele felicitaties in ontvangst mogen nemen en ook de plaatselijke media heeft dit eerste jubileum bekend gemaakt.

Sylli Beads wint ondernemersprijs!!

Op woensdag 21 november 2007 is Sylvia Best van Sylli Beads uitgeroepen tot ‘beste starter met LEF’. De verkiezing was georganiseerd door CJB Midden Holland, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemers. Diverse jonge bedrijven uit de regio presenteerden zich tijdens de ondernemersmarkt, die werd gehouden in Het Trefpunt te Waddinveen. Een aantal ondernemers lieten hun presentatie gepaard gaan met een praktijkdemonstratie. Zo konden bezoekers kennismaken met ‘zacht’ water, kregen ze stijl- en kleuradvies of konden ze genieten van een heuse stoelmassage. Aan het eind van de avond maakte de jury de uitslag bekend van de verkiezing van de ‘beste starter met LEF’. De titel ging naar Sylvia Best, die onder de naam Sylli Beads handgemaakte sieraden op de markt brengt en workshops sieraden maken verzorgt. Volgens de jury onderscheidt Sylvia zich door haar prestaties als jonge ondernemer en door de manier waarop ze regelmatig positieve aandacht op haar bedrijf weet te vestigen. Eervolle vermeldingen waren er ook voor G.J. de Wilde schilders en Ecomatch, die allebei op een eigen manier aan de weg timmeren met hun onderneming.

                       

Vrouwen APK dag:

Op zaterdag 16 juni 2007 werd de Vrouwen APK-dag georganiseerd bij Citroëndealer Noordegraaf in Waddinxveen. Deze dag stond in het teken van o.a. metamorfoses, modeshows, fotografie en sport. De gastspeaker was Jan Postulart, bekend van Dancing with the Stars. De deelnemende bedrijven waren: Bastiaan Optiek, Colors of your Heart, Deftig & Heftig, Else Fleur, Garage Noordegraaf, Machiavelli Suits, Mad Jeans, Leny Mertens, Organisatiebureau Top Event, Restaurant De Zalm / Grand Canyon, Trendy Nails City, Schoonheidsinstituut Xenia, Van Bene Health and Fitnesscentre, Vrijenhoek Fotografie -> zie onderstaande foto's en Sylli Beads.

       

Dag van de Mode & Schoonheid:

Op zaterdag 21 april 2007 werd de Dag van de Mode & Schoonheid georganiseerd in de Agnietenkapel in Gouda. Acht onderneemsters uit de regio presenteerden hun bedrijven aan het publiek en er werden ook diverse demonstraties gegeven. Jan Postulart, bekend van Dancing with the Stars, kwam 's ochtends op de koffie en deelde handtekeningen uit. De deelnemende bedrijven waren: Schoonheidssalon Aphrodite, Colourful -> Kleur- en stijladviezen, Robokappers, Trendy Nails City, Versus Women's sportclub, VitaminStore, Schoonheidssalon Xenia en Sylli Beads.

Bruid & Bruidegom:

In het magazine van december 2006 staat de reportage Trouwen als de Sterren. "Natuurlijk zijn jullie de sterren van je eigen bruiloft. Al kun je het er natuurlijk ook nog eens extra dik opleggen. Een modereportage met een knipoog. Voor trendy bruidsparen". De glamourbruid is incognito door haar zonnebril van Chanel en zij draagt bruidssieraden van Sylli Beads. Bovendien staat er een prachtig stukje over the 'Fall in Love' collection van Sylli Beads in de Love Love Love rubriek.

        

Bruid & Bruidegom:

In de uitgave van september 2006 staat een Victoriaanse bruid met bruidssieraden van Sylli Beads. "De nieuwste trend in bruidsmode is er een om eindeloos bij weg te dromen. Overdadig, volumineus, sierlijk... het is mode voor de bruid die op haar trouwdag op en top wil schitteren en stralen."

     

Bruid & Bruidegom:

Het Bruid & Bruidegom magazine is het meest gelezen bruidsblad van Nederland en verschijnt eens per kwartaal. In de  uitgave van juni 2006 staat in de rubriek Hot News een schitterend stukje over de bruidssieraden van Sylli Beads.

  

Cosmopolitan:

In de Cosmopolitan van april 2006 staat de 20 pagina's tellende trouwspecial 'Ja, ik wil'. Er staat ook een reportage in over Budget bruiloft tips, waarin Sylli Beads bij de Sieraden staat vermeld, met als inleiding: "Wil je een spectaculaire bruiloft, maar je spaarrekening er niet in één keer doorheen jagen? Geen paniek, met deze besparende tips geef je de party van je leven voor een budgetprijsje."

    

Tineke Schouten:

Voor de theatershow "Spiksplinternieuw" van Tineke Schouten heeft Sylvia voor één van haar outfits sieraden mogen creëren. Tineke heeft door het hele land opgetreden met deze show. Op 19 februari 2005 trad Tineke op in de Goudse Schouwburg in Gouda, waar Sylvia supertrots in de zaal aanwezig was en haar outfit tijdens deze geweldige show kon bewonderen. Het zag er werkelijk schitterend uit! Voor meer informatie over "Spiksplinternieuw" kun je kijken op www.tinekeschouten.nl.

              

 

Interesse in unieke handgemaakte sieraden van Sylli Beads voor een fotoreportage in een magazine?

Mail of bel voor meer info: sylvia@syllibeads.nl, tel. 0182-634712 of mobiel: 06-24262432.

 

Sylli Beads heeft inmiddels aan vele groepen dames workshops Sieraden maken gegeven tijdens een gezellig avondje thuis, maar ook steeds vaker tijdens een middag of avond 'creatieve teambuilding' bij o.a. de volgende bedrijven en instellingen:

Clips Haarmode - Zevenhuizen                            LUMC Ziekenhuis - Leiden            

Contact Jonge Bedrijven - Gouda                        Ortec b.v. - Gouda      

Deftig & Heftig - Waddinxveen                            St. Vluchtelingenwerk Tawiza- Waddinxveen         

Florema Young Plants - Aalsmeer                        Supplies Service Partner bv - Waddinxveen        

Gemeente Zoetermeer - Zoetermeer                  Tandartsenpraktijk Ossentjuk - Waddinxveen                           

Kamer van Koophandel - Rotterdam                    UWV - Amsterdam   

Koningin Beatrixschool - Waddinxveen                Zorgcentrum De Zevenster - Zevenhuizen

                     

Schoonheidsinstituut Xenia - Gouda  -> bedrijfskettingen

Trouwzaken - Trouwmagazine -> bruidssieraden     

Home